Sunday, June 12, 2011

National Mission

Assalamualaikum n Salam sejahtera..

Dah lama sangat aku x jengah blog aku nih..nak kata sibuk tak,cuma malas nak menulis..hehe..da dekat 2 bulan dah gua cuti panjang nih,tapi haremm 1 vacation pon x pegi lagi..haih..ni smua gara2 sahabat dunia akhirat aku yang sorang tu sibuk short course..kalo tak da lama da kitaorng jejak pulau mane2..takpe,gua tunggu...

OK,skrang ni aku tgh excited untuk ke KELATE pada 17hb ni for big event..and pada 18hb ni gua dan rakan2 akan menggegarkan Stadium Kelate(aku x tau nama penuh stadium tu..hehehe) masa perlawanan persahabatan Malaysia dengan Mnyanmar..THE REAL INTERNATIONAL FOOTBALL FRIENDLY..bukan dengan kelab2..(xleh cakap kelab apa sebab kt sini ramai rakyat luar negara)...pada yang sedia na tengok live tu silalah bersedia kerana malam tu akan jadi 1 lagi sejarah dalam bolasepak Malaysia..Menang kalah blakang kire,janji kita rakyat Malaysia,Malaysia kita punya so tanggungjawab kita untuk sokong and jaga maruah pasukan n negara..Jadi bersedialah rakyat2 jelata semua..Its football fever month!!!

that's all,maybe lepas balik dari kelantan nnti aku akan update crita2 kami di sana..t'care guys,thanx for reading...

No comments:

Post a Comment