Monday, June 20, 2011

HeLL Yeah!!This is our History!!

Assalamualaikum..

Aku xnak cakap banyak2,apa yang aku nak cakap,memang kepuasan giler babi pegi kelantan..Elephant Army Ultras (EAU) juara futsal tahunan Ultras Malaya(UM) edisi ke-2 di Kota Bharu walaupon ini adalah penyertaan yang pertama n akan jadi tuan rumah edisi yang ke-3..Tahniah buat pengurus n pemain2..aku dok tepi mampu sokong je,main kang takut kalah plak..hahaha..

dan untuk sejarah malam berikutnya,aku xnak citer panjang2,saksikan sendiri detik2 sjarah ni..This is Hell!!


The National Anthem moment

Our History Curva





Be proud with our firm..
And,the last 1,the special one for me..yeah,if u know me well u'll find someone u may know..haha

p/s:gambar2 ni bukanlah gambar2 dari aku,bahkan kamera pon aku x bawak..tapi ianya hasil dari mereka2 yg sangat berseni dlm fotografi..credit utk mereka2..ini baru sikit,insyAllah akan ada lagi yg menyusul..Thanx for watching..ur just about watching one of the history..

Sunday, June 12, 2011

Second chance

Assalamualaikum

sebab kau kawan lama dgn aku,and aku pon kesian tgk ko skrang,aku buang segala kata2 nista aku..sebab aku rasa mesej aku dah sampai..kalau betul nak berubah,kau buktikan..
i give u another and the last chance..i don't wanna see any kind of that attitude anymore..the other things,let it be..

thank you..

p/s:i hope u didn't do anything stupid after reading my writing before..

National Mission

Assalamualaikum n Salam sejahtera..

Dah lama sangat aku x jengah blog aku nih..nak kata sibuk tak,cuma malas nak menulis..hehe..da dekat 2 bulan dah gua cuti panjang nih,tapi haremm 1 vacation pon x pegi lagi..haih..ni smua gara2 sahabat dunia akhirat aku yang sorang tu sibuk short course..kalo tak da lama da kitaorng jejak pulau mane2..takpe,gua tunggu...

OK,skrang ni aku tgh excited untuk ke KELATE pada 17hb ni for big event..and pada 18hb ni gua dan rakan2 akan menggegarkan Stadium Kelate(aku x tau nama penuh stadium tu..hehehe) masa perlawanan persahabatan Malaysia dengan Mnyanmar..THE REAL INTERNATIONAL FOOTBALL FRIENDLY..bukan dengan kelab2..(xleh cakap kelab apa sebab kt sini ramai rakyat luar negara)...pada yang sedia na tengok live tu silalah bersedia kerana malam tu akan jadi 1 lagi sejarah dalam bolasepak Malaysia..Menang kalah blakang kire,janji kita rakyat Malaysia,Malaysia kita punya so tanggungjawab kita untuk sokong and jaga maruah pasukan n negara..Jadi bersedialah rakyat2 jelata semua..Its football fever month!!!

that's all,maybe lepas balik dari kelantan nnti aku akan update crita2 kami di sana..t'care guys,thanx for reading...