Sunday, July 18, 2010

permulaan yang baek..

Assalamualaikum sume..

Wahaha..lame gile kot x menulih kat sinih..skrang ni da x pakai berokband..malas gua nak bayar 200 lebih tertunggak tuh..menyampah..so tu pasal la on9 fb pon jarang2..ape lagi nak blogging..well..sperti yg dijangka,Pahang F.A berjaya mennjadi subjek gua utk final major gua..hehehe..sem ni gua nak buat betol2 sikit memandangkan dah final n gua pon x berjaya lagi dapat dekan..so harap2 final ni sem tuah bagi gua..gua harap dgn bantuan En.Shahril sbg lecturer gua,akan berjaya dengan cemerlang punyer..hehehe..

So,mggu ni gua pulang ke kuantan untuk interview orang kat Pahang F.A..Alhamdulillah,gua berjya jgak interview sorang bole kata org penting la dalam Pahang F.a,Encik Hj.Zolkefli Ibrahim,Ketua bahagian pertandingan...Walaupon gua wat appoinment saat2 akhir,tapi dia sudi luangkan masa utk gua..smangat plak dia gua tgk tolong carikan fail2 kat pjabat tuh..dapat la maklumat2 yang gua mmg perlukan..then masa interview gua tanya pendapat dia ttg projek gua nak branding Pahang F.a nih..dia pon sokong 100%..dan kalo dah siap nanti,dia suh gua usulkan kat setiausaha agung Pahang F.A utk masuk dalam mesyuarat..huhu..insyAllah kalo ade rezki..gua pon akan try buat yg terbaek utk team kesayangan gua nih..mane la tau kan..kot2 rezki gua..kalo x dapat pon,gua akan cuba buat sesuatu dgn geng2 TokGajah.Com (TGC)..diaorg pon sokong gua 100%..trimas banyak2..gua blik mggu ni pon pueh ati jgak la sbb dapat tgk live kemenangan pahang n hatrik Alex kat stadium tadi..heheh..makin smangat nak wat keje..

tukar topik laen..sbelum gua balik aritu,gua terperasan kat bawah perut kucing gua  ade 1 lubang bernanah..halamak..ngeri tol gua tgk..gua ngan ayen pon titis la minyak gamat..kesian..patot la gua tgk dia kurus smacam..makan pon sikit2 je.. 2 3 ari sbelum pon dia x klua umah..slalu tido atas beg gua dalam bilik..yg buat gua risau ni,xde org kat umah tuh..sume balik..kitaorg tggalkan makanan byk2 then kurung dia dalam umah..takot kalo letak lua kena pukul ke,rogol ke,eishh..x sanggup den..hope nothing happen before gua balik esok..tgkla ari slase ke gua nak bwak dia g klinik..tapi takot mahal la plak..gua ni bukannya berkerjaya..hurmm..tgklah cmne..

hah..xde apo dah nak citer..love2 story nih gua nak stop skejap memandangkan gua dah final..so,nak bagi tumpuan sikit..lagpon takot dia pon terganggu jgak..biarla dulu..da abis nanti gua sambung menggatal balik..hahaha!!

ok ah..gua brenti dulu smpai sini..doakan kami berjaya sumernya last sem nih..insyAllah..Syang korang..Gudluck guys.. Assalamualaikum.. :)