Friday, June 11, 2010

Back to da game..

Assalamualaikum guys..

smalam hari yang paling dinanti sejak saat awal cuti sem..smalam menjadi hari yang mendebarkan..smalam jugak jadi hari yang paling menyakitkan hati..smalam juga mnjadi hari yang byk dosa gua dapat dengan mencarut2 kemarahan..hahaha..semuanya krane 1..result semester 5..maunya x hamun,dari jam 12 tgh hari..gua try cek x dapat2..gua bole paham la sbb mmg biasa mcm ni..bepuluh ribu student uitm 1 malaysia berebut nak cek..kompom2 la server berat..tapi bagi gua..smalam adalah yang paling teruk skali dlm sjarah gua kat UiTM..(xtau la kot dulu penah lagi teruk..)smpai kol 4 gua stop sbb masuk keje..bagi can la yang lain2 tgk puas2 dulu..abis keje kol 9 mlm terus gua pecut skuter gua balik umah...and again..The page cannot be displayed..xpe..rilek..dalam ati mendidih dah ni..gua try lagi kol 11..and again,it still the same..huuuu..panas bebbb..akhirnya kol 1 lebih baru gua dapat tgk..itupon kt mini transkrip je..puncanya??amik student berganda2 setiap semester..bagi gua tu xde masalah,amik la berjuta skalipon..kurang2 ramai bumiputra dpt masuk U..tapi masalahnye sistem x upgrade seiring dgn kemasukan student..come on la..xkan akan2 datang pon nk bgi mslah yg sama ni??buat malu la cmni..UiTM bukan calang2 punye nama tau..jgn bg org gelak tgk sistem kita teruk cmni..mmg mnda ni nmpak remeh je kan??but still can effect pada nama UiTM..hope akan datang tolong la upgrade..

back to da story,Alhamdulillah..pointer gua naik semester ni..spertimana dia jatuh mendadak haritu,sperti itula dia naik mendadak kali ni..cuma sdikit frust sbb ape yang diharap x dapat pon..walaupon rase sem lepas adalah yang terbaik gua buat dari sbelum2nya,tapi still x cukup untuk dapat naik pentas amik sijil dekan..tapi xpe..kali ni pon pointer tertinggi gua stakat ni..tinggi sikit jela dari yang tertinggi sbelum ni..but anyway,Alhamdulillah,now i'm back..kjatuhan haritu mungkin sbb sdikit efek dari pemergian Aboh..but now..he and my mom is gonna be my spirit for the last semester..the last war n fight..Thanx so much pada sume2 lecturer yang bg nasihat,tunjuk ajar kat gua untuk sem 5 iaitu En.Shahril,En.Lan,Puan Nadia,En.Mhd Nor,Puan Alia,Cik Sharazad n lain2 lecturer....sem kebangkitan katanya..hahaha..n also thanx kat kawan2 yang sangat2 gua sayangi n gua kasihi atas sgala nasihat n pertolongan..oleh sbb zue sebut nama2 kat blog dia..gua pon sebut la..hehehe..Ayen,Iqbal,Salad,Amoy,Ammar,Lan,Wan,Pa'at n sume2 lah..I love u guys sooo much...

Kat bawah tu gua letak la mini transkrip gua..korang buat la perbandingan utk setiap sem..still got a lot of work to do..thanx for reading guys..tahniah kpade kawan2 yang berjaya dengan cemerlang..yang ade sikit kurang tu,jangan risau..tingkatkan usaha..gua doakan korang sume..Love u guys.. :)


Korang klik utk besarkan eh.. :)

No comments:

Post a Comment