Friday, May 7, 2010

Yang dinanti dan yang x brape dinanti tiba jugak akhirnya..

Assalamualaikum guys.. :)

YANG DINANTI2KAN..

Alhamdulillah..akhirnya abis n siap jgak work2 utk sem 5 yg penuh cbaran nih..gileerr ahh..x sangka gua yg x terer ni boleh siap gak minor gua..hahahaha..nasib plak x kena ketuk kaw2 ngan judges..nasib baik2...yg ketara,mmg byk lgi la gua kena baiki diri dlm bab2 design nih..kadang2 rase cam xde bakat pon ade..tapi xpe..try la kan..of coz la jeles n tercabar tgk work2 kwn2 yg gempak2 tuh..tap jeles gua ni jeles yg sihat la..xde la smpai nak pedajal n buruk2kan kawan2 kan??opss..terlebih sudaaa...hahaha..mane2 kawan2 gua yg berjaya tuh,gua tumpang happy utk korang..gua cuba tolong stakat yg mampu utk tgk korang berjaya..cuma harap2 sape2 yg gua penah tlg tu,harap2 ingat lah gua..hehehe..doa2kan utk gua..gua ni bukan terer sgt..tolong org tu terer la..hahaha..
Dan yang dinanti jgak adalah cuti..gile,sape x suke cuti kot??time ni la nak bgun tghhari pon..hahahaha..cuti ni gua nak keje..dapat gaji gua nk shopping puas2..ape ingat gua x suke shopping ke??gua ni kaki jgak kalo poket berisi..nyampah gak asyik pkai baju same je..awek2 tgk pon nyampah..hahaha..cadangnya nak beli 1 formal suit..hehehe..baru gempak beb present major..pastu cuti nih gua nak g stadium puas2 join ultras pahang..hehehe..cadangnya nak rebrand tokgajah utk major..soo..kena la research ape yg patot..ingat pesan tok guru nih...

YANG X BRAPE DINANTI...

Of coz la kalo dah namanye cuti sem,mase tu jgak la gua akan bepisah ngan kawan2 kat perak tuh..haih~..ntah a,cuti2 sblum ni rase cam biasa je..tapi kali ni rase cam x best sket nak bepisah nih..maybe sbab dah makin rapat n rapat..sem depan lak dah last sem..perghh..lagi xleh trime..mmg cewet la gua kot da abis nnti bak kate seseorang..hahaha..ye la..mcm gua ckp sblum nih,kat kuantan ni gua mane ade rmai kaki2 cam kat sane tuh..tu la yg gua syg sgt nak bepisah even cuti sem ni pon..


Oklah guys..trimaslah kalo ade yg sudi membaca repekan gua yang dah makin melalut3

Antara mereka2 yg kusayangi di perak..
here's the judges for our minor presentation..
ni la booth al-ikhsan gua yg x sberapa..thanx to en.lan for lecturing.. :)
bikers KL..hahaha

No comments:

Post a Comment