Saturday, May 22, 2010

is it true?

Assalamualaikum guys..

haaaa~..hari yg bosan lagi..serius la..xtau nak watpe..keje busan..duk umah busan..nak jalan2 duit kering..haih~..tensen..actually,khidupan kat kuantan ni dah byk sgt berubah after my dad gone..sbb biasanya time cuti,kalo gua x kua dgn brader gua 2 orang tu,dgn aboh gua la gua merewang...kalo time2 cuti cmni bole la nak ajak dia gi shopping complex ke..x beli ape2 tapi jalan2 pon dah fun dah..x pon dia akan bwk kami gi smpai ke kemaman ke..makan kropok lekor..hurmm..good old day..

Skrang ni dah x merasa dah sume tuu..family trip pon dah mcm mustahil je skrang ni...can u feel how i feel??ntah bile plak nak merasa sume menda2 macam dulu tuh..dah kawen nnti la kot ngan anak bini..tapi gua plak jadi aboh..hahaha..brangan la..skrang ni bukannya x bole..tapi masing2 mcm da xde mood nak bejalan tanpa aboh..nampak kan besarnya kesan pemergian dia??especially to me..coz gua yg paling rapat skali dgn dia..gua dgn aboh dah macam bestfriend plak..best kan hubungan ayah dgn anak lelaki dia macam tu??hurmm..aboh..aboh..Al-Fatihah..

Rest in peace dad..see u in afterlife..InsyAllah..Love u soo much..

Ntahlah..xtau lah nak wat ape..nak jalan2 pon tggu ari slase je laa..nasib la gua dgn brader gua 2 org tu x berkira sgt masing2..soo kalo sorang xde duit xde hal punye..kalo x..jgn harap la nak bejalan smggu skali..i'm also miss all my friends and lecturer at perak..can't imagine how my life is goin to be next year without them..Love u guys sooo much..

Lastly,gua de la maen kuiz kat FB pasal personaliti diri nih..kajian oleh fadzilah kamsah..(ntah betol ke idok..)cuba korang try tgk..adekah sume sifat2 tu ade pade gua??hehehe..

1: Suka berlawak.
2: Mudah tertawan padanya.
3: Sopan santun dan mengambil berat terhadap orang lain.
4: Berani dan tidak tahu takut.
5: Orangnya agak tegas & bersikap kepimpinan.
6: Pandai memujuk orang lain.
7: Terlalu pemurah & bersikap ego.
8: Nilai harga diri yang sangat tinggi.
9: Dahagakan pujian.
10: Semangat juang yang luar biasa.
11: Cepat marah & mudah mengamuk.
12: Mudah marah apabila cakapnya dilawan.
13: Sangat cemburu.
14: Daya pemerhatian yang tajam & teliti.
15: Cepat berfikir.
16: Fikiran yang berdikari.

saje je busan2 maen menda ni..tapi mcm ade 2 3 yg cam kene la..hehehe..oklah guys..i got to go..please t'care urself..have a nice holiday and maube vacation..love u guys sooo much.. :)

No comments:

Post a Comment