Wednesday, May 19, 2010

Break!!YUUHHUU!!

Assalamualaikum guys.

Skrang ni tiap ari slase gua cuti...soo smalam adalh cuti gua yg pertama slame keje kat shell tuh,so gua pon ape lagi,tros menggunakan peluang yang ade ni utk menikmatinya puas2 dgn 2 org brader gua..hahaha..soo memandangkan lan pon baru beli nikon D5000,smalam gua pon ajak la dia ngan kamal pegi ke sg lembing utk jalan2 n shooting..well,mmg letih tapi amat puashati la dgn cuti smalam..dah lame x rase cuti mcm tu..hahaha..smemangnya brader gua 2 org ni mmg best la..dengan macam2 "password2" baru yg kluar..hahaha..(rahsia kami..hehe).So kat bwah nnti korang usha la gmbar2 yg gua ngan lan shoot smalam n kamal as a model..(member dah lame brangan nak suh aku shoot dia jad model,smalam baru tercapai..hahaha)Gambar2 ni sebahagian je..nanti dah edit abis nnti gua upload lagi k.. :)

Dan x sampai 2 jam sampai kt umah(lbih kurang ko 7),dlam kol 8.30 gu gerak plak gi stadium tgk Pahang lwn P.pinang ngan ijat(childhood friend)..huu puaslah bile pahang menang 2-0..ilang skejap letih..dah abih tgk bola g CC plak cilok movie2 yg ade kat cc tuh..hahaha..balik dlm kol 1,then edit2 gmbo sket then kononnya nak tgk la movie baru cilok tuh,bukak je 15min tros kroooohhh krooohhhh...huuu..nikmat beb tido dalam keletihan nih..bngun arini sakit2 badan koott..hahaha..

so hari ni kene keja balik (haih~)kol 4 masuk..nasib baek skrang dah wat part time 5 jam je..kalo x,xde life la cuti sem gua nih..hehehe..xde ape dah nak tulis,nak jiwang2 pon xleh sbb terapi gua x abis lagi..hahaha..oklah guys,enjoy ur day..jgn lupa makan minum solat.. Love u guys sooo much.. :)


p/s: listen and feel the lyrics of my blog song.. it's meaningful to me.. :)


hitam membe aku sorang ni aku kejekan..hahaha
Yeah..tough guy..(padahal mase nak naek dua2 gayat..tinggi gile kott...hahaha)
very like this one.. :)
The three Bongsu..hahaha..dont mess with us..
Black & White Experiment..credit to lan.. :)


Stairway to heaven..haaa

No comments:

Post a Comment