Monday, May 10, 2010

Bored..

Assalamualaikum guys..

wah..agak buhsan la skrang ni..tadi pegi mintak keje then dia kata akan kol..maybe esok or lusa dapat la tuh..x kesah la..janji bulan depan aku da berduit..kena wat persiapan awal nih,nak kena beli sunblock byk2 sket..hahaha..gile ko,dok keje kat shell tu,sehari je buleh itam..nak memutih kulit nih,4 bulan lom tentu..hahaha..tapi harapnya banyak keje belah dalam la(cashier)..letih weh dok lua jad attendant pump tuh..ngan skrang ni cuaca panasnyee..huiii..tapi x kesah la..daripada gua dok saje,on9 24/7,membesarkan perot kat umah,mengabihkan duit ngan kawan2,baekla gua keje..x gitu?? :)

Gua sbenarnya xtau nak story ape arini..tapi sebab buhsan sgt,so gua taip je la menda yg terlintas..haa..ari sabtu baru2 nih gua g tgk bola Pahang lwn Kelantan kat Stadium Darul makmur(SDM)..huiii..best beb..gua yg asalnya malu2 kucing nak teriok nih,dah jadi lupa diri dah biler pahang leading 3-1 mase tuh..hahaha..dah la geng2 askar merah penuhkan stadium aritu..mula2 depa bising arr..dan kena titik,teros senyap..kena nganjing ngan kami pon x berbalas..hahaha..time2 gile tuh,gua terasa la tekak gua bedarah pasal jerit kuat sgt..hahaha..skrang ni pon gua mcam sakit lagi kat tekak nih,nak telan air liur pon sakit..tapi puasss..next2 game mmg gua x sabar nak follow..

Cite pasal bola pahang ni,gua dah ade la skit research utk major gua sem depan..stakat ni gua dah dapatkan maklumat pantang larang utk gua buat pasal Ultras Pahang,The Elephants Armys..ultras ni ade pantang larangnye,diaorg paling anti ngan media..maknanya gua mmg x bole nak wat advertising pasal ultras..maknanya item2 souvenir je la yg gua bole design utk ultras..tapi utk pahang FA ngan TokGajah.com(TGC),haa..mmg macam2 menda gua bole buat..dah macam2 idea masuk dlm otak nih..nak tggu khidmat nasihat dr lect gua je..hehehe..tapi xpe..research lagiiii...



k lah guys..gua pon dah xtau nak tulis ape..so thanx 4 reading..any comment amatlah digalakkan..hehehe..bye..

Assalamualaikum..love u guys.. :)

p/s:happy mothers day to all supermom in the world escpecially my mom..thanx 4 bring me to this world and grew me up..naim da dapat gaji nanti naim beli adiah skali ngan birthday..hehehe..love u mom.. :)

P/s lagi..:Untuk diet di kuantan adalah mustahil..haih~..burpp..alhamdulillah..



Here's my super mom.. :D
huu..bepeluh2 gua mcm gua lak dok atas padang..hahaa

Dok sebelah je ngan rejimen2 askar merah..x gerun beb..hahaha

sikit punye byk askar merah conquer..mane org pahang??huh!

No comments:

Post a Comment