Thursday, May 13, 2010

aaaaaaaaaaaaa....

Assalamualaikum guys..

Gosh! my feet was hurt..sudah lame gua x berdiri lame2 mcm ni..pakai lak kasut kulit tapak keras..perghh..asyiiikk..nak menjerit2 gua rase kat shell tu..hahaha..baru 2 hari derr..rilek aa..nasib baek la stakat ni x jmpa lagi customer2 yg prangai haram2 nih..dulu gua keje situ nyaris gak skali nak gaduh ngan sorang mamat tuh..aku pduli ape..customer x customer,agak2 x respek mmg aku x respek..

tapi best gak sbenarnya keje situ..kadang2 dapat jumpa org2 yg da lame x jmpa..ha..baru tad gua terkedu terjumpa ngan cikgu dikir gua kat skola teknik dulu..hahaha.tekejut dia tgk gua makin hensem..HAHAHAHAH!!hensem bagai la sangat..

arr..alang2 gua menaip ni,gua nak promote ah laman baru gua..http://www.formspring.me/harisadams ..gua pon x paham sangat amenda ni...dia macam tanya2 soalan la..soo ape2 nak tanya gua tanye laa..gua jawab le dgn penuh hemah..hahaha..

Cuti ni macm x best la sbenarnya..rase macam xde ape yg best nak buat..cam xde life pon ade..rindukan suasana kat perak pon ade..rindu kat kawan2 kat sane pon ade....even perak tu xde ape,but it was so meaningful for me actually..lepas abis diploma nih,haaa baru la kita tahu susah x susah nak idopp kat bumi nih..itu kalo x sambung degree la..

cite pasal degree ni,aish gua cukup pasrah sangat bile pikir (cam sial je ayat pasrah tu..hahahaha)..camne eh??gua bukan xnak sambung tau..tapi gua pikir kos n tempat tu la..sbb gua cadang nak wat secare part time study while gua bisnes kat perak tuh..soo,gua pikir,kalo kat s.alam ade kos yg gua nak tuh,ok la,alhamdulillah..gua x kesah sgt nak ulang alik..tapi kalo katenye ade kat kelantan or kedah je..huii..jenoh weh..gua nak amik printing sbenarnya..sbb gua rase macam kurang berbakat la kat advertising ni..geng2 ni sume pakat nak amik advert..haish..pasrah..pasrah..bagi nasihat sket..tolong..

urmm..xde ape dah nak cite..gua pon keletihan sbnrnya nih..baru lagi balek kerja..tapi karang nak g mnum lak ngan brader2 gua..hahaha..oklah guys..doa2kan la spaya hati gua ni tabah sket hadapi dugaan nih..dapat gaju nnti gua blanje..hahaha..orang2 tertentu je la..hehehe..ok guys,t'care..bye..love u guys.. :)

2 comments:

  1. tak silap degree prnting memang kt s alam..
    amik coprate la bro..xyah mik advert klau x mnat...:)

    ReplyDelete
  2. corprate cmne plak??advert bkn x minat..tapi rase cam kureng berbakat..

    ReplyDelete