Friday, April 9, 2010

errr...

Assalamualaikum guys..

huargh..lame x blogging..bukan xde menda nak tulis..macam2 menda nak tulis..tapi x brani nak tulis??knape??aaa..itu yang anda xtau..bia jela aku sorang je tau..mggu ni agak mengecewakan la utk aku..x dapat nak join trip ke cameron jabatan aku..haih~..nak wat cmne kan??da xde rezki..sbb gua kena balik..family gua sume bekumpul wat Tahlil utk Aboh gua tersayang utk genap stahun dia pergi menghadap Tuhannya..bukan la gua x suka balik ni..tapi agak kecewa krane tarikh trip tu diluluskan utk mggu ni and clash plak ngan majlis family gua ni..xpelah..nk wat cmne kan??Ape2 pon,Family first rite??InsyaAllah sem depan kalo ade rezki,panjang umur,xde aral melintang,dapat la gua join trip jabatan utk kali terakhir sbelum gua graduate..

Ape lagi nak tulis eh??aish..haa..gua sbenarnya tgh ketaq ni..x lame dah der nak final present utk subjek2 gua..perghh..takot siooott..dah la idup gua x terator sket 2 3 mggu ni sbb bz ngan macam2 menda..haih~..mengeluh lagi..x baik mengeluh org ckp..tap nak wat cmne??tu je yg leh buat slain doa byk2..


Ape lagi nak tulih??gua nak menulis byk menda tapi xleh laa...alaaaa..!!!mane la penasihat2 gua ni senyap je masing2..gua memerlukan nasihat nih..!!

isk..x tenang gua..gua rase pon korang tau kot pasal ape..paham2 sndri je la..ah,xtau nak tulih ape dah..xpelah..gua nak upload gmbar2 gua n d geng mase dinner Art Day baru2 ni je lah..t'care guys..



Bangsawan arab..hahaha

Geng2 bangsawan 2

Geng2 pengusaha Majlis.. :)
Pentol & Laily..
Geng2 aristocrat 3
Haris Adam & Zue the Arab..haha..meletop!

No comments:

Post a Comment