Tuesday, February 9, 2010

Tok Elephant Amok!!!

haha..tengah2 gua lepak buat keje tad,membe gua bagi news baek punya...Pahang kalahkan Negeri Sembilan 2-1 tadi beb..hahaha..gua da excited gile babas punye nih..aku caye pahang boleh bangkit punye lah musim nih..
Aku baru dengar yang TokGajah.com(TGC) nak buat Pahang Ultra n da name will be "The Elephant Army"(xde kena mengena dengan tentera bergajah arabah tu ye..its because elephant is a symbol for Pahang state..)Bagus la kalo ade team pnyokong nih,mungkin ni salah 1 cara nak tarik balik penyokong ke stadium n kembalikan zaman kegemilangan bola kita dulu..x payah harapan menggunung sangatlah nak ke world cup ke ape ke,janji kita tawan penyokong dalam negara dulu yang skrang ni lebih amik kisah team2 kt EPL dari liga M..bukanlah x bole,gua pon sokong Liverpool..tapi team dalam negara gua lebih mengambil tempat di ati gua n gua lbih tertarik utk ambil tahu ttgnya..
Dulu zaman2 bola best dulu,gua slalu g stadium ngan ayah gua..mak gua penah ckp,bila aku lahir je dulu,ayah aku cakp nak bwk aku tgk bola kt stadium..hahaha..tapi bila pahang down giler babas punye,gua ngan ayah gua da x jejak stadium dah..watpe nk g bazir duit tapi maen cam sampah..tapi skrang aku rase masenye da tiba utk aku jejak ke stadium smula,tapi tanpa ayah gua(Al-fatihah)..Semangat ayah gua tu gua akan wariskan pada anak2 n cucu cicit gua nanti..haaa..
Aku harap team Pahang jgn la kcewakan kami lagi(dengan isu rasuah,jual game,etc.)..We always support and make us proud to be the Elephant Army..YEAH!!!

Team Pahang 2010..AMOK!!

No comments:

Post a Comment