Tuesday, February 9, 2010

Pangkor Vacation..(15-16 1 2010)

walaupon da brape mggu lepas dah gua pegi trip ni ngan geng2 gua,tapi memandangkan baru arini gua create blog ni,so nak cite tulis skit la pasal trip nih.Sebab aku x penah lagi pegi becuti macam ni.biasanya dengan family je,itupon dah brape thun dulu dah..nawaitu gua mmg dri sem lepas lagi dah nak pegi trip nih,nak kena tggu sem ni jugak (duit PT..hehe)baru la dapat gi..bajet sorang x smpai 100 pon,tapi puas ati la kan..cadangnye nak pegi 1 kelas,tapi oleh krane krisis2 dalaman kelas yg suam2 nails,last2 9 org je yg gerak temasuk sorang mamat photo..malas nak cite banyak lah,aku letak je lah gambar ye..
Geng2 photographer mase trip nih..
Mase ats Bot..
Lepas check-in,trus siap nk ke laut..



Yeah,thats my class..GD forever!!
Sedang Pok pek pok pek mengomplen harga makanan yg mahal..haha
Minat baru gua sejak stahun 2 nih..hehe
Cun X?
Cun X lagi?

No comments:

Post a Comment